İstanbul Dövme Stüdyosu Kurumsal Web Sitesi

Meme Ucu Dövmesi

MEME UCU YAPILANDIRMASI


Meme rekonstrüksiyonunun de nipple areola kompleksinin yeniden yapılandırılmasında dövme uygulaması;

Plastik cerrahi doktorlarının ameliyatlarından birisi, meme rekonstrüksiyonudur. Meme rekonstrüksiyonun de nipple areola kompleksinin yeniden yapılandırılmasında dövme uygulamasından faydalanılmaktadır. Tamer Güleryüz’ün de bu konuyla ilgili dövme çalışmaları devam etmektedir. Bir çok plastik cerrah hastalarının tedavisinin devamında Tamer Güleryüz ile çalışmaktadır. Bu konuyla ilgili 26 Şubat 2010 Hürriyet gazetesi ‘’Göğüs kanseri kadınların yüzünü dövmeyle güldürdü’’ başlıklı haberi de yayınlanmıştır.
Saygılarımla,
Tamer Güleryüz

KANSERİ YENEN KADINA YENİ MEME UCU

Tıbbi pigmentasyon yöntemiyle yapılıyor. Teknik olarak dövme ile aynı ve çok uzun süreler yenileme gerektirmeden güvenle kullanılıyor. Doktor tavsiyesi ve kontrolünde yapılan bu yöntem oldukça güvenli. En önemlisi ise %100 Hijyen standardı.



GÖĞÜS KANSERLİ KADINLARIN YÜZÜNÜ DÖVMEYLE GÜLDÜRDÜ


Dövme sanatçısı tamer güleryüz göğüs kanseri ameliyatı sonrası göğüs ve göğüs uçlarını kaybeden kadınlar için kolları sıvadı.güleryüz,ameliyatın ardından psikolojik sorunlar yaşayan kadınlar için ‘ göğüs ucu dövme’ uygulamasını hayata geçirdi İSTANBUL-BOSTANCI’da stüdyosu bulunan dövme sanatçısı,bu uygulamaya nasıl başladığını anlattı.’ Bir müşterinin omzuna sanatsal bir dövme yapıyordum yanında refakatci olarak gelen kadın,ameliyatla alınan göğsünün yerine yenisinin eklendiğini ,ama bunun ucu renkli olmadığı için hiçde normal göğüslere benzemediğini söyledi. Op.dr.barış çakır’a danışarak,bu sorunu dövme ile çözebileceğime karar verdim. Gölgeli olarak yaptığım gögüs ucu dövmesi,gerçeğine çok yakın bir görünüm sundu.uygulamayı,bitkisel pigmentlerden oluşan boyalarla yapıyorum.
26 şubat 2010 Hürriyet Gazetesi

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr Barış Çakır Milliyet.com.tr'de ki köşesinde Meme Kanseri ve Dövme başlıklı yazısında bizden bahsetmiş bir göz atmanızı tavsiye eder kendisine de teşekkürü borç biliriz.

Asker arkadaşlarımdan Burak ile İstanbulda buluştuk. Malatya'da helikopter pilotuydu.
-Seni Tamer’le tanıştıracağım dedi.
- Ne iş yapıyor?
- Dövme yapıyor.
- Çok muhabbettir
- Peki dedim.
Tamer’le 2007 yılında tanıştık ve dostluğumuz hiç bitmedi. Birlike neler yapabiliriz diye konuştuk. Bir dönem yara izlerine ten rengi dövmeler yapıyorduk. Şimdi ise bambaşka birşey
Memesi alınan kadınlara plastik cerrah ların meme yaptığını biliyorsunuzdur. Genellikle karın dokusunu kullanıyoruz. Karın germede atılan dokuya, meme şekli vererek yukarıya getiriyoruz. Getirilen dokuda meme başı ve renkli halka yok elbette. Meme başını yapmak için küçük etler kaldırıp katlayarak dikiyoruz. Ancak Renkli halkayı yapmak için dövme en mantıklı seçenek.
-Barış bir hastaya meme yapmış sizinkilerden birisi
-Hımm
-Bana geldi, bir meme başı yaptım görmen lazım
-Peki yolla bakayım
Bana bir fotoğraf yolladı. Tamer meme halkası boyamamış, resmini yapmış. Meme başının altına gölge atıp derinlik hissi vermiş. Memenin renkli halkasının içinde minik çıkıntılar vardır. Anatomik ismi “Montgomery's tubercles”dir. Tamer 8-10 tane de montgomery çıkıntıları boyamış.
-Tamer bu harika
-Sağol.
Tamer Türkiyenin bir çok yerinden bir çok hastanın meme başını boyadı. Yaptıkça daha güzel yaptı. Çoğu hasta, meme yapıldıktan sonra dövme işini ihmal ediyorlar. Bu konuda tecrübesi olan bir dövmeciye gidip 30 dakikada, meme başını ve renkli kısmını resmettirebilirler.

https://www.milliyet.com.tr/dr--baris-cakir/meme-kanseri-ve-dovme-saglik-1849156/ 10.03.2014 Pazartesi

Erken Teşhis İle Yeni Bir Hayat Sunulmuş Olan Şanslı Kişiler,
Şunu bilin ki bilim, sanat ve sizin işbirliğiniz ile çağımızın bu yaygın hastalığını hep birlikte yenebiliriz. Asla moralinizi bozmayınız, size yeni baştan verilmiş bu yaşama şansının kıymetini biliniz ve asla bir daha hiçbir şeye üzülmeyiniz. Bizler, saygı değer doktorlarımızın bıraktığı yerden göğüs ucuna renk vererek elimizden gelenin en iyisini sizler için uygulamaktayız.
Sağlıklı ve mutlu kalın…


Op. Dr. Barış Çakır'ın hakkımızdaki yorumu:

 
  Barış Çakır ⭐⭐⭐⭐⭐

Tamer Güleryüz diğer dövme sanatçılarından farklı olarak plastik cerrahlarla beraber çalışır. meme kanseri nedeniyle memesi alınıp meme rekonstrüksüyonu yapılan hastalara meme başı ve areola boyama yapar. Çok güzel sonuçlarını gördüm. Tebrik ederim.
Dr. Barış Çakır

Stüdyomuzda yapılan dövme ile kamuflaj işlemleri aşağıda sıralanmıştır.

1) Vitiligo lekelerinin kamuflajı
2) Yara yanık, kesik izlerinin kamuflajı
3) Doğuştan yarık dudak izlerinin kamuflajı
4) Ameliyat sonrası oluşan kesik (scar) izlerinin kamuflajı
5) Meme ucu (areolası) genellikle göğüs kanserinden sonra kaybedilen meme başı renklendirmesi ve yapılandırılması.
6) Saçlı deride bölgesel saç dökülmesi Alopesi alanlarının kamuflajı
7) Kemoterapi izlerinin kamuflajı
8) Saç ekimi sonrası boşluk kalan bölgelere saç görüntüsü vermek (özel bir teknik)

Tamer GÜLERYÜZ
0532 642 75 82
0216 417 13 73
e-mail : guleryuztattoo@hotmail.com
www.dovmeliyim.com
www.tamerguleryuz.com

Daha fazla örnek için tıklayın : https://www.dovmeliyim.com/kategori/meme-ucu-dovmesi-areola.aspx


Bu Sayfa 25184 Defa Görüntülenmiştir

İletişim Formu

Adres Ulaşım Bilgieri

EMİN ALİ PAŞA CAD.KARATAŞ İŞ HANI GİRİŞ KATI BOSTANCI/İSTANBUL Gsm : 0532 642 75 82 Tel : 0216 410 68 77 Fax : 0216 445 44 97 E-Posta : guleryuztattoo@hotmail.com
  • Facebook Sayfası
  • Twitter Sayfası

Telif Hakları

Copyright © 2014
İstanbul Dövme Stüdyosu
Yasal Telif Hakları © 2012 MAD WEB'e Aittir
Kullanıcı IP 3.138.124.40